Borbarangoló a Kecskeméti Szent István Lions Clubbal

Pénteken este, a Kelemen László Kamaraszínházban a "Borbarangoló" címmel jótékonysági estet rendezett a Kecskeméti Szent István Lions Club, amelynek bevételét a vakok és gyengén látók támogatására ajánlják fel. 

A Kelemen László Kamaraszínházban megrendezett színes eseményen színvonalas műsor várta a vendégeket. A megérkezéskor mindenki pezsgővel vártak a szervezők, megalapozva a kellemes hangulatot. A pezsgős fogadás és a köszöntő után minden tekintet a színpadra szegeződött, ahol egymást váltották az előadók. Fellépett a Kecskeméti Református Általános Iskola 6/B osztályos tanulóinak csengettyűs köre; gitározott és énekelt Ficsor Barnabás, mesét mondott Sebestyén István mesemondó, majd Kiss Zoltán és Hajdú Melinda a Kecskeméti Katona József Színház színművészei léptek az ismerős deszkákra.

Természetesen, ha már egyszer Borbarangolás volt az esemény címe, nem maradhatott el a borkóstoló sem, melynek házigazdái a Mathiász János Borrend borlovag tagjai voltek.

forrás: hiros.hu


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba